Nobelkaffe

Hej!
Idag 2:a advent och 10 december bjuder vi på kaffe från Johan & Nyström! Samma sorts kaffe serveras på nobelmiddagen. Vi bjuder även på blåbärsmarmelad från Urbans skafferi så varmt välkomna! Öppet 11-15.
Här kommer mer info om kaffet som vi även säljer i butiken.
250G HELA BÖNOR – EKOLOGISKT & FAIRTRADE – 100% ARABICA
Johan & Nyström har haft nöjet att få servera det fantastiska kaffet Sumatra Gayo till gästerna på Nobelbanketten under 2012-2016. Kaffet är fairtrade- och ekologiskt certifierat.
Fairtrade garanterar att denna produkt är handlad i enighet med internationella Fairtrade-kriterier.

Sumatra Gayo är känt för sina mustiga aromer av kryddor, örter och färska fikon. Kaffet är påfallande fylligt, välbalanserat och har en mild mjukhet i avslutning. Vi köper detta fairtrademärkta och ekologiskt certifierade kaffe från kooperativet Koptan Gayo Megah Bersiri i Aceh-provinsen på Sumatras allra nordligaste spets.
250G HELA BÖNOR – EKOLOGISKT & FAIRTRADE – 100% ARABICA
Johan & Nyström har haft nöjet att få servera det fantastiska kaffet Sumatra Gayo till gästerna på Nobelbanketten under 2012-2016. Kaffet är fairtrade- och ekologiskt certifierat.
Fairtrade garanterar att denna produkt är handlad i enighet med internationella Fairtrade-kriterier.

Sumatra Gayo är känt för sina mustiga aromer av kryddor, örter och färska fikon. Kaffet är påfallande fylligt, välbalanserat och har en mild mjukhet i avslutning. Vi köper detta fairtrademärkta och ekologiskt certifierade kaffe från kooperativet Koptan Gayo Megah Bersiri i Aceh-provinsen på Sumatras allra nordligaste spets.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.